Dodali ste proizvod za poređenje, pregledaj listu poređenja ili zatvori obavijest

Dobrodošli na Mitalex Web Shop!

Canon imageRUNNER 1435iF (9507B004AA)
  • Thumbnail Image
  • Thumbnail Image
  • Thumbnail Image
  • Thumbnail Image

Canon imageRUNNER 1435iF (9507B004AA)


Prednosti


Ispisivanje, kopiranje, skeniranje u boji, slanje i faksiranje
Isplativ crno-bijeli ispis A4 formata brzinom od 35 ppm
Kapacitet papira do 1100 listova
Skeniranje na razna odredišta uz podršku za pretraživi PDF (OCR)
Genuine Adobe Postscript i PCL
Lako upravljanje jednim ili više uređaja uz integraciju kontrole troškova
Jednostavna zamjena potrošnog materijala
Podrška za mobilno ispisivanje i skeniranje*
Niska potrošnja energije

+ POKLON :  Uz uređaj dolaze 2 tonera C-EXV 50 ukupnog kapaciteta 35.200 ispisa


Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

KM 1.769,00
BESPLATNA DOSTAVA

Za svaku narudžbu iznad 300 KM dostavljamo besplatno na kućnu adresu.

custom block

Organizirajte radne procese za dokumente


Uređaj imageRUNNER 1435iF može se nositi s radnim opterećenjima malih radnih skupina, i to zahvaljujući robusnom dizajnu, kapacitetu papira od 1100 listova i velikoj brzini ispisivanja od 35 ppm. Rukovanje dokumentima jednostavno je uz intuitivan rad, brzo skeniranje u boji i konverziju u razne formate. Osim toga, korisnici lako mogu skenirati i slati dokumente izravno na razna odredišta među kojima su e-pošta i dijeljena mapa. Dodatnu fleksibilnost omogućuju opcije za mobilno ispisivanje i skeniranje, kao i mogućnost skeniranja na USB memoriju ili ispisivanja s nje.


Kontrolirajte troškove


Ovaj uređaj spaja mogućnosti raznih uređaja u jednome i nudi isplativo ispisivanje. Ukupni troškovi ispisivanja mogu se dodatno smanjiti uz značajke koje olakšavaju upravljanje i administraciju, uključujući automatizirano očitavanje brojača, upravljanje tonerima i daljinsku dijagnostiku, kao i centralizirano upravljanje jednim ili više uređaja.
Štoviše, upravljanje troškovima ispisivanja ne može biti jednostavnije uz ugrađenu podršku za softver uniFLOW tvrtke Canon koji pruža veću transparentnost i bolje upravljanje, omogućavajući praćenje i naplatu specifičnih poslova ispisivanja pojedincima, odjelima, po lokacijama i projektima, kao i izvješćivanje po pojedinom korisniku.


Zaštitite povjerljive informacije


Vaše informacije zaštićene su nizom standardnih značajki kao što su nativno zaštićeno ispisivanje te podrška za standardne mrežne sigurnosne protokole, poput protokola IP Sec. Dodatne sigurnosne opcije, poput kontrole korisničkog pristupa te enkriptirani PDF, pružaju dodatne razine sigurnosti za zaštitu vaših povjerljivih informacija.


Učinkovito upravljajte uređajima


Opremljen novim imageRUNNER kontrolerom, jednostavno će se integrirati s IT okruženjima, a podržava standarde kao što su PCL i Genuine Adobe PS. Uređaj imageRUNNER 1435iF pomaže olakšati teret upravljanja i administracije vaših uređaja uz automatizirano očitavanje brojača, upravljanje potrošnim materijalom i dijagnostiku. Daljinsko ažuriranje programskih datoteka može se vršiti s uređaja, čime se dodatno smanjuju prekidi u radu. Kompaktan dizajn, u obliku stolnog ili podnog uređaja, u kombinaciji s unaprijeđenim mogućnostima upravljanja, čini uređaj imageRUNNER 1435iF savršenim za uravnotežen rad s uređajima iz širih asortimana uređaja imageRUNNER i imageRUNNER ADVANCE.


Budite ekološki odgovorni


Ovaj uređaj sukladan je standardu ENERGY STAR®, zadovoljava najnovije zahtjeve ekoloških brendova, kao što je Blue Angel, i omogućuje nisku tipičnu potrošnju energije od samo 2 W ili manje u stanju mirovanja. Osim toga, određeni dijelovi uređaja imageRUNNER 1435iF napravljeni su od bio-plastike i reciklirane plastike.


Za više informacija posjetite: https://www.canon.ba/for_work/products/office_print_copy_solutions/office_black_white/imagerunner_1435if/

1. Odaberite željeni proizvod i kliknite na DODAJ U KORPU


2. Otvorit će Vam se stranica sa pregledom Vaše narudžbe, za nastavak postupka narudžbe kliknute na POKRENI PROCEDURU NARUDŽBE
3. Popunite formular sa Vašim podacima, adresom za dostavu kao i način plaćanja i potvrdite narudžbu.

Nakon što ste završiti narudžbu dobit ćete na Vaš e-mail potvrdu o narudžbi.


Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 Povrat & Garancija za 3 radna dana
 BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe preko 300 KM   PDV UKLJUČEN U CIJENE.
 Potrebna pomoć?  +387 35 265 040