Dodali ste proizvod za poređenje, pregledaj listu poređenja ili zatvori obavijest

Dobrodošli na Mitalex Web Shop!

EcoTank ITS L3050
  • Thumbnail Image
  • Thumbnail Image
  • Thumbnail Image
  • Thumbnail Image

EcoTank ITS L3050

Je li vam potreban iznimno cjenovno povoljan, jednostavan pisač? Epsonov pisač EcoTank ITS 3-u-1 bez uložaka sjajan je za užurbana kućanstva. Taj kompaktni tintni pisač može smanjiti troškove ispisa do 90 %2 jer su u paketu priložene zalihe tinte u trajanju do dvije godine1. Pouzdan je zahvaljujući našem naprednoj, trajnoj ispisnoj glavi Micro Piezo i pokriven je jamstvom pa možete biti bez brige.Tinta za razdoblje do dvije godine1: Ispis do 13.000 crno-bijelih stranica i 6500 stranica u boji3
Iznimno povoljan ispis: Uštedite do 90 % na troškovima ispisa2
Bez uložaka s tintom: Spremnik za tintu s mogućnošću jednostavnog dopunjavanja
Wi-Fi i aplikacije: Ispisujte s mobilnih uređaja
3-u-1 uređaj: Ispis, kopiranje, skeniranje i ispis fotografija bez ruba


Garancija 3 godine


Uz printer se isporučuje 5 komada crne tinte dovoljno za 20.000 ispisa


 

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

Dostupnost: Na stanju

KM 399,00
BESPLATNA DOSTAVA

Za svaku narudžbu iznad 300 KM dostavljamo besplatno na kućnu adresu.

custom block

Je li vam potreban iznimno cjenovno povoljan, jednostavan pisač? Epsonov pisač EcoTank ITS 3-u-1 bez uložaka sjajan je za užurbana kućanstva. Taj kompaktni tintni pisač može smanjiti troškove ispisa do 90 %2 jer su u paketu priložene zalihe tinte u trajanju do dvije godine1. Pouzdan je zahvaljujući našem naprednoj, trajnoj ispisnoj glavi Micro Piezo i pokriven je jamstvom pa možete biti bez brige.


Iznimno niska cijena
Jeste li znali da Epsonov pisač EcoTank ITS može smanjiti troškove ispisa do 90 %2? Priložene su bočice tinte velike izdašnosti uz koje možete ispisati zadivljujućih 13.000 crno-bijelih stranica i 6500 stranica u boji3. To znači da je trošak po stranici iznimno nizak.


Ispis bez uložaka
Frustrirajuće je kad vam ponestane tinte. Čak i kad imate spremne zalihe, potrebno je vremena za zamjenu uložaka. Ako je vaše kućanstvo užurbano i oslanjate se na pisač, za to postoji jednostavno rješenje. Epsonov pisač EcoTank ITS ima sustav spremnika za tintu visokog kapaciteta, što u potpunosti otklanja potrebu za ulošcima i opremljen je zalihama tinte u trajanju do dvije godine.


Kompaktnost i jednostavnost uporabe
Smatramo da bi ispisivanje trebalo biti jednostavno i ne predstavljati vam tegobu. Iz tog je razloga naš sustav tinte u potpunosti integriran i jednostavan za postavljanje. Usto je i kompaktan, što olakšava postavljanje u domu.


Mobilni ispis
Model L3050 opremljen je Wi-Fi-jem i može ispisivati dokumente s pametnih telefona i tabletnih uređaja putem besplatne aplikacije Epson iPrint . Može čak i primati datoteke s gotovo bilo kojeg mjesta na svijetu putem značajke Epson Email Print4.


Bez briga
Pisač EcoTank ITS stvoren je namjenski, kao dugoročno rješenje za ispis. Daje dosljedne i pouzdane rezultate zahvaljujući našoj naprednoj ispisnoj glavi Micro Piezo i izvornoj Epsonovoj tinti. Dostupan je uz jednogodišnje standardno jamstvo te promotivno jamstvo u trajanju do tri godine.


1. Odaberite željeni proizvod i kliknite na DODAJ U KORPU


2. Otvorit će Vam se stranica sa pregledom Vaše narudžbe, za nastavak postupka narudžbe kliknute na POKRENI PROCEDURU NARUDŽBE
3. Popunite formular sa Vašim podacima, adresom za dostavu kao i način plaćanja i potvrdite narudžbu.

Nakon što ste završiti narudžbu dobit ćete na Vaš e-mail potvrdu o narudžbi.


Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 Povrat & Garancija za 3 radna dana
 BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe preko 300 KM   PDV UKLJUČEN U CIJENE.
 Potrebna pomoć?  +387 35 265 040