Dodali ste proizvod za poređenje, pregledaj listu poređenja ili zatvori obavijest

Dobrodošli na Mitalex Web Shop!

Ženski rokovnik

 1. Inspire me naljepnice Autumn Dreams

  Nova kolekcija Inspire me naljepnica Autumn Dreams donosi nježne pastelne podsjetnike i motivirajuće citate u unutrašnjost tvog Inspire me planera. Kolekcija sadrži mješavinu funkcionalnih i modernih naljepnica sa inspirirajućim citatima, „to do“ i „ne zaboravi“ podsjetnicima u pastelnim bojama.  Neka ovaj mjesec tvoj planer bude šaren kao najljepši snovi!

  Pročitaj više

  KM 4,90
 2. Inspire me naljepnice Autumn Leaves

  Jesen je lagano ušla u naše domove a sa kolekcijom Autumn Leaves možeš obojati jesenskim bojama i svoj Inspire me planer. Svaki pogled na mjesec ukrašen naljepnicama iz ovog seta podsjetit će te da uživaš u jeseni i njenim prekrasnim bojama. Ovaj set je definitivno must have za jesen 2017.

  Pročitaj više

  KM 4,90
 3. Inspire me naljepnice Autumn Sweet

  Ako si ovisnica o jutarnjoj kafi kao i mi, Autumn Sweet set naljepnica je za tebe! Započni dan i planiranje obaveza uz šoljicu vruće kafe i inspiracijskim naljepnicama iz Autumn Sweet seta. Sigurni smo da ćeš sve stići napraviti na vrijeme i da sigurno nećeš zaboraviti planirati neku lijepu kafu sa prijateljicama, a kafa s njima uvijek popravi dan, zar ne?

  Pročitaj više

  KM 4,90
 4. Inspire me naljepnice Fun

  Nova Fun kolekcija Inspire me naljepnica donosi zabavne podsjetnike i motivirajuće citate u veselim i šarenim bojama te uzorcima. Kolekcija sadrži funkcionalne i moderne naljepnica sa inspirirajućim citatima, „to do“ i „ne zaboravi“ podsjetnicima. Ima li boljeg načina da započnete tjedan nego uz veselo planiranje sa Fun kolekcijom?! Zabavite se uz inspirirajuće naljepnice i neka vam uvesele cijeli tjedan.

  Sadržaj seta: 4 lista sa više od 100 naljepnica

  Pročitaj više

  KM 4,90
 5. Inspire me naljepnice Jolly Holidays

  Bliži nam se ono posebno doba godine. Doba koje miriše na cimet, kuhano vino, fine domaće kolače i koje je u znaku druženja sa bližnjima. Ljenjiva zimska jutra uz kavu ili topli kakao pravi su odmor za dušu. Prenesite dio tog ugođaja i u svoj planer te isplanirajte posebne trenutke sa svojim najdražima uz moderne naljepnice koje će vas polako uvući u zimsko raspoloženje.

  Sadržaj seta: 4 lista sa više od 100 naljepnica

  Pročitaj više

  KM 4,90
 6. Inspire me naljepnice Coffee & Books

  Coffee & Books inspiracijske naljepnice su must have set ove zime :) Ako ti dan započinje uz dobru šalicu kave, a završava uz dobru knjigu, onda je ovo set za tebe! Započni dan i planiranje obaveza uz šalicu vruće kave i inspiracijskim naljepnicama iz Coffee&Books seta. Napravi popis knjiga koje ćeš pročitati i ne zaboravi isplanirati kave sa prijateljicama jer svi znamo kako dobra knjiga i dobri prijatelji poprave svaki dan :)

  Sadržaj seta: 4 lista sa više od 100 naljepnica

  Pročitaj više

  KM 4,90
 7. Inspire me naljepnice Christmas Time

  Nova Christmas Time kolekcija Inspire me naljepnica donosi zabavne podsjetnike i motivirajuće citate u prigodnim bojama te uzorcima. Kolekcija sadrži funkcionalne i moderne naljepnice sa inspirirajućim citatima, „to do“ i „ne zaboravi“ podsjetnicima. Ima li boljeg načina da započnete tjedan i novu godinu nego uz veselo planiranje sa Christmas Time kolekcijom?! Zabavite se uz inspirirajuće naljepnice i neka vam uvesele cijeli tjedan i ove Božićne praznike :)

  Naljepnice dimenzijom odgovaraju rubrikama i sadržaju Inspire me planera. U setu dolaze 4 lista sa više od 100 naljepnica. 

  Pročitaj više

  KM 4,90
 8. Inspire me naljepnice Fashion Winter

  Nova Fashion Winter kolekcija Inspire me naljepnica donosi zabavne podsjetnike i motivirajuće citate u prigodnim bojama te uzorcima. Kolekcija sadrži funkcionalne i moderne naljepnice sa inspirirajućim citatima, „to do“ i „ne zaboravi“ podsjetnicima. Ima li boljeg načina da započnete tjedan i novu godinu nego uz veselo planiranje sa Fashion Winter kolekcijom?! Zabavite se uz inspirirajuće naljepnice i neka vam uvesele cijeli tjedan i ove zimske dane. Ovo je kolekcija za sve vas koje volite modu i modne uzorke :)

  Naljepnice dimenzijom odgovaraju rubrikama i sadržaju Inspire me planera. U setu dolaze 4 lista sa više od 100 naljepnica. 

  Pročitaj više

  KM 4,90
 9. Inspire me naljepnice Frosty Winter

  Nova Frosty Winter kolekcija Inspire me naljepnica donosi zabavne podsjetnike i motivirajuće citate u prigodnim bojama te uzorcima. Kolekcija sadrži funkcionalne i moderne naljepnice sa inspirirajućim citatima, „to do“ i „ne zaboravi“ podsjetnicima. Ima li boljeg načina da započnete tjedan i novu godinu nego uz veselo planiranje sa Frosty Winter kolekcijom?! Zabavite se uz inspirirajuće naljepnice i neka vam uvesele cijeli tjedan i ove sunčano-zimske dane :) Moramo priznati da mi i dalje priželjkujemo snježne pahulje...

  Naljepnice dimenzijom odgovaraju rubrikama i sadržaju Inspire me planera. U setu dolaze 4 lista sa više od 100 naljepnica. 

  Pročitaj više

  KM 4,90
 10. Believe in yourself

  Karakteristike rokovnika:

  Dimenzije rokovnika: 110 x 170 mm
  Tvrdi uvez
  Broj strana: 192
  Okruglo gledalo umetnuto u unutrašnjost prednje korice
  2 pokazne trakice
  Gumica za zatvaranje
  Gumica za olovku
  Hemijska olovka

  AKCIJA: 1 platiš drugi poklanjamo

  Pročitaj više

  Redovna Cijena: KM 19,95

  Snižena cijena: KM 7,80

   

Artikli 1 do 10 od 25 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 Povrat & Garancija za 3 radna dana
 BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe preko 300 KM   PDV UKLJUČEN U CIJENE.
 Potrebna pomoć?  +387 35 265 040