Dodali ste proizvod za poređenje, pregledaj listu poređenja ili zatvori obavijest

Dobrodošli na Mitalex Web Shop!

Novosti

Winter cashback
22.12.2022.

Povrat novca do 978 KM

Proširite svoj kreativni potencijal i poboljšajte svoje vizualno pripovijedanje.
Uživajte u ovoj sezoni uz Canon.

Kupovinom jednog fotoaparat ili objektiva iz promotivne ponude ostvarujete popust čak do 978 KM. Promocija traje od 15.12.2022. do 01.03.2022. da bi ostvarili povrat, trebate svoj proizvod registrirati na stranici:

Pročitaj više»
Canon Get Ready For The Season
23.02.2022.

Krenula je Canon Cashback promocija. Kupite neki od dolje navedenih Canon proizvoda te ostvarite povrat novca u dolje navedenom iznosu. Nakon kupnje proizvoda, povrat novca je potrebno zatražiti putem sljedećeg linka

Pročitaj više»
Prilagodljivost tintne tehnologije čini ispisivanje malih serija predivnim
10.03.2021.

Prilagodljivost pisača VarioPrint i300 transformirala je digitalnu i tiskanu komunikaciju za AddComm. Skupu tehnologiju tonera sada može zamijeniti digitalni tiskarski stroj koji isplativo upravlja ispisivanjem male serije personaliziranih dokumenata, a kvalitetom odgovara originalnim ispisima velikih serija.

Sada, zahvaljujući mogućnosti kombiniranih medija, AddComm se ističe i ima na raspolaganju cijeli svijet mogućnosti na novim tržištima, a tvrtka je već počela dobivati nove poslovne ugovore.      

Pročitaj više»
Savršena personalizacija
10.03.2021.

Davatelj usluge personaliziranog ispisivanja, Signature Gifts, prati trend prilagođenog sadržaja. Od 2009. godine tvrtka proširuje asortiman proizvoda kako bi ponudila personalizirane darove kao što su kalendari, posteri, šalice i tekstil. Prisutni su i na tržištu personaliziranih knjiga kroz Signature Books.

Pročitaj više»
© Developed by CommerceLab
 Povrat & Garancija za 3 radna dana
 BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe preko 450 KM   PDV UKLJUČEN U CIJENE.
 Potrebna pomoć?  +387 35 265 040