Dodali ste proizvod za poređenje, pregledaj listu poređenja ili zatvori obavijest

Dobrodošli na Mitalex Web Shop!

O nama

DOBRO DOŠLI NA NAŠU INTERNET PREZENTACIJU

Sa Vama smo od jula 1995 godine. Od samog početka naša osnovna djelatnost je zasnovana na uslugama fotokopiranja, servisiranju i distribuciji biroopreme.

Naš dinamični tim čini sedamnaest mladih uposlenika koji svojim radom i zalaganjem stvaraju kvalitetno i pozitivno okruženje čime doprinose sveukupnom zadovoljstvu i kod naših kupaca. Kao Canon Silver Partner za Bosnu i Hercegovinu, kupcima obezbjeđujemo kompletnu paletu visokokvalitetnih Canon proizvoda, te vlastiti certificirani servis baziran na visokim Canon kriterijima i propisima.

Ovlašteni smo EPSON partner za prodaju štampača i video projektora. Računarska periferija je upotpunjena Genius proizvodima, LG monitorima, Verbatim medijima, D-lINK router-ima i switch-evima,  HP potrošnim materijalima, Kingston i Apacer flash memorijama, te Port Design foto i video torbicam, te ruksacima i torbama za laptope.

Posebno mjesto u našem prodajnom programu zauzimaju usluge digitalne štampe. Naime, pioniri smo u produkciji i DTG (Direct to Garment) štampi na majice, dukserice te štampi na druge vrste pamučnih odjevnih predmeta.  Imamo mogućnost visokokvaltetne štampe velikih formata na razne vrste medija: poster i foto papira, canvas slikarskog platna, raznih vrsta samoljepljivih folija za brendiranje objekata i izradu svih vrsta naljepnica, kaširanje na plčaste materijale i sl.

Usluge fotokopiranja, printanja i skeniranja od A4-A0 formata, bilo da su crno-bijeli ili u koloru, te uvezivanje materijala i izradu diplomskih i magistarskih radova vršimo u naša dva maloprodajna objekta na najmodernijim i najsofisticiranijim uređajima.

Naš primarni cilj je pružanje najkvalitetnije usluge našim cijenjenim kupcima u skladu sa visoko zadanim standardima naših principala.

MIT-ALEX d.o.o. Tuzla, Slatina br.9 - Novi TC
ID broj: 4209109500004
PDV broj: 209109500004
Porezni br.: 03002822
Broj registra upisa i mjesto: U/I 951/94, Kantonalni sud Tuzla

 

 Povrat & Garancija za 3 radna dana
 BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe preko 450 KM   PDV UKLJUČEN U CIJENE.
 Potrebna pomoć?  +387 35 265 040